استارت آپ رستوران

قوانین استارآپ رستوران

راه‌اندازی استارت آپ رستوران نیازمند توجه به جزییات است، اما شما می‌توانید تصویر اصلی برای کسب‌وکار رستورانتان  را در یک‌زمان پیش‌بینی کنید.. به‌محض اینکه تصمیم به باز کردن یک رستوران می‌کنید، چک لیستی را برای کمک به برنامه‌ریزی شما ایجاد کنید.فراموش نکنید  آماده‌سازی یک رستوران ماه‌ها قبل از باز کردن درب‌ها آغاز می‌شود.پس باید این موضوع را به‌عنوان یک پروژه در نظر گرفته و مهارت‌های خودتان آن را برای مدیریت موفقیت‌آمیز  بکار بگیرید.در ادامه این مقاله به بررسی الزامات استارت آپ رستوران قبل از افتتاح آن می‌پردازیم.

قوانین استارت آپ رستوران

طراحی

طراحی رستوران شما زوایای زیادی دارد.طرح این سؤالات:

  •  که کجا و چه زمانی برای باز کردن رستوران مناسب است؟
  • چه نوع غذایی می‌خواهید عرضه کنید؟ و چه نوع خدماتی می‌توانید ارائه دهید؟

بسیار مهم است. فضا و محیط رستوران خود را به‌درستی انتخاب کنید فراموش نکنید دکوراسیون و طراحی شما دیدگاه شمارا نشان می‌دهد. منوی غذایتان  با دقت طراحی کنید و اطمینان حاصل کنید که همه این‌ها با یکدیگر منطبق هستند تا یک رستوران منسجم ازنظر غذا و محیط را داشته باشید.

 محاسبه هزینه‌ها

برای محاسبه و ارزیابی هزینه‌ها  حتماً دقت کنید. هزینه‌ها ممکن است یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های شما باشند، زیرا در شروع کسب‌وکار به سرمایه بیشتری احتیاج دارد.ابتدا هزینه‌های بزرگ مانند اجاره، طراحی داخلی، حقوق، مزایا و تجهیزات را در نظر بگیرید.
سپس هزینه‌های  مانند  خدمات، مجوزها و بیمه  را محاسبه کنید. همیشه مطمئن شوید که منابع اضافی برای هزینه‌های متفرقه وجود دارد. بر اساس مجله فوربس هزینه تخمین، شروع یک کسب‌وکار برای رستوران از ابتدا ممکن است از 100،000 تا 300،000 دلار هزینه باشد.
.گاهی وقت‌ها بازسازی یک رستوران قدیمی ممکن است یک سرمایه‌گذاری ارزان‌تر باشد، اما اگر مشکلات پیش‌بینی‌نشده به وجود بیاید، هزینه بیشتری خواهد داشت.

 قوانین

آگاهی از قوانین و مقررات موجود دریک استارت آپ یک اصل مهم در ایجاد کسب‌وکار است. انتخاب نوع ساختار حقوقی، دارایی‌های شخصی شما را محافظت می‌کند و از اتفاقات جلوگیری می‌کند. شما همچنین باید چند مجوز بهداشتی، بیمه دریافت کنید. به‌غیراز اخذ مجوز بیمه و مجوزهای بهداشتی ، مجوزهای کسب‌وکار  لازم است .  اگر دنبال یک رستوران باکیفیت بالا هستید نباید گواهی‌نامه‌های سیستم مدیریت کیفیت را فراموش کنید اخذ گواهینامه ایزو 9001 رستوران می‌تواند در ایجاد نظم در رستوران و افزایش رضایتمندی مشتریان نقش مهمی را ایفا نماید.

 سیستم فروش

به‌غیراز تجهیزات موردنیاز برای یک رستوران، مانند یخچال و فریزر و لوازم و …، شما همچنین نیاز به یک سیستم فروش مستقیم دارید. پس از افتتاح رستوران، شما نیاز به یک‌راه برای ثبت و پیگیری فروش محصول دارید. سیستم فروش این کار را انجام می‌دهد و شاید فراتر از آن. این سیستم نوع  فنّاوری است که سفارش‌گیرنده‌ها را قادر می‌سازد تا دستورات خود را وارد کرده و به آشپزخانه منتقل کند که درنهایت آشپز بتواند آن‌ها را ببیند و بر اساس آن سفارش را تهیه کند. این سیستم‌ها همچنین دارای سیستم‌های جهت پرداخت نقدی و اعتباری می‌باشند.

استخدام

یک رستوران موفق تعدادی مشخص و درست از نیروی کار دارد. اگر تعداد کمی کارمند استخدام کنید با مشکل مواجه خواهید شد و  اگر استخدام بیش‌ازحد باعث کمبود بودجه می‌شود. شما باید آشپزها و کارگران را استخدام کنید اگر رستوران شما بزرگ است باید یک مدیر یا سرپرست برای آن پیش‌بینی کنید. بسته به‌اندازه و سبک رستوران شما ممکن است بخواهید یک مدیر منابع انسانی را برای اجرای این موضوع استخدام کنید .

تبلیغات

بازاریابی موفق قبل و بعد از باز شدن رستوران انجام می‌شود. تبلیغات در روزنامه، تلویزیون و در اینترنت یک گزینه مناسب  هستند. ابتدا مشتریان خود را بشناسید و بر این اساس شروع به تبلیغ و بازاریابی کنید. برنامه وفاداری و تخفیف‌ها را حتماً پیگیر باشید و قدرت فضای مجازی اینترنت در جذب مشتریان غافل نشوید.

این مطلب توسط مهندس پیام خرازیان ترجمه و گردآوری شده است .
انتشار مطلب با ذکر منبع www.smallbusiness.chron.com  و نام مترجم پیام خرازیان بلامانع است

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.