ارزیابی ریسک رستوران

ارزیابی ریسک رستوران

شناسایی و ارزیابی ریسک رستوران توسط مسئول ایمنی و بهداشت و اجرای اقدامات مشخص شده در پاسخ به ریسک های شناسایی شده می تواند منجر به افزایش اعتماد و امنیت خاطر مشتریان در دریافت خدمات رستوران شود.
در این مطلب مهمترین ریسک های عمومی قابل کاربرد در رستوران که توسط مهندس پیام خرازیان تهیه شده ؛ ارائه شده است. ادامه مطلب

استانداردهای مدیریتی رستوران

استانداردهای مدیریتی رستوران به مدیریت رستوران ها کمک می‌نماید تا بتوانند خدمات با کیفیت مطالوبی را بر اساس استاندارد بین‌المللی به مشتریان خود ارائه نمایند.
مهم‌ترین خدمات اصلی رستوران ها شامل خدمات سرو غذا ، پذیرش ، تحویل غذا، پارکینگ، خدمات عمومی (نظیر سرویس بهداشتی و …) و خدمات وفاداری مشتریان Loyalty و .. می‌باشند

به‌کارگیری استانداردهای مدیریتی رستوران می‌تواند سطح رضایتمندی مشتریان از خدمات دریافتی را افزایش دهد . ادامه مطلب

فرآیند تحویل غذا

نکات فرآیند تحویل غذا

فرآیند تحویل  غذا در رستوران  نه‌تنها یک منبع درآمد جدید به سیستم مدیریت رستوران اضافه نموده‌اید، بلکه یک سطح از پیچیدگی جدید برای مدیریت رستوران را ایجاد نموده‌اید.

.فنّاوری و استراتژی مناسب در تحویل غذا به شما کمک می‌کند تا سودآوری رستوران را افزایش دهید. اما قبل از اینکه شما شروع به ارائه خدمات تحویل به مشتریان خود کنید، لازم است به یاد داشته باشید که اضافه کردن یک مؤلفه تحویل غذا، نیاز به تصمیمات و اقدامات عملیاتی هست. ادامه مطلب

نظام آراستگی رستوران

نظام آراستگی رستوران

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های یک رستوران پرمشغله، تمیز نگه‌داشتن رستوران و آشپزخانه است. با تمام فعالیت‌هایی که همه‌روزه در رستوران روی می‌دهد ، تمیزی و آراستگی رستوران به‌طور منظم می‌تواند یک محیط سالم و پرنشاط را به وجود آورد.
نظام آراستگی 5S یک روش شناخته‌شده برای سازمان‌دهی و پاکیزگی محل کار است که هدف آن افزایش بهره‌وری و کاهش ضایعات است. نظام آراستگی 5S از 5 کلمه‌ی ژاپنی، seri، seiton، seiso، seiketsu و shitsuke، که معمولاً به زبان انگلیسی به‌عنوان مرتب کردن، نظم و ترتیب، آراستگی، استانداردسازی و انضباط، گفته می‌شود. 5S اغلب به‌عنوان یک ابزار تولید شناخته می‌شود.
در این مطلب به‌نظام آراستگی رستوران می‌پردازیم. ادامه مطلب

طراحی منوی رستوران

طراحی منو رستوران

منوی های غذای مهم‌ترین مدرک برای یک رستوران موفق هستند. یک منوی غذایی می‌تواند یک ابزار تبلیغاتی و یا یک استراتژی برای افزایش درآمدزایی یک رستوران باشد.یک منوی غذای رستوران ترکیبی ،از طرحی و برنامه‌ریزی ، به همراه توضیحات که به‌خوبی نوشته‌شده و قیمت‌گذاری صحیحی که برای غذاها انجام‌شده است
در طراحی منو غذای رستوران خوب از توصیف‌های شلوغ و توضیحات بیش‌ازحد و همچنین طراحی گرافیکی غیرضروری اجتناب می‌شود آیتم‌های منو غذای رستوران باید سبک رستوران شمارا منعکس نماید. به‌روزرسانی منو رستوران خود نیز مسئله مهمی است که در آن هزینه‌های مواد غذایی به‌درستی اشاره‌شده .در ادامه به بررسی طراحی یک منوی غذایی موفق می‌پردازیم. ادامه مطلب

رستوران

دلایل شکست رستوران ها

بر اساس یک مطالعه در مورد رستوران‌های شکست‌خورده توسط دانشگاه ایالتی اوهایو نزدیک به 60 درصد در سال اول کسب‌وکار‌شان با تغییر مالکیت روبه‌رو می‌شوند و ، 80 درصد در عرض پنج سال شکست می‌خورند. سؤال بزرگ این است که چرا؟ چرا بسیاری از رستوران‌ها به سرعت از بین می‌روند؟ تعداد کمی از کسب‌وکارهای دیگر با این آمار ناامیدکننده مواجه می‌شوند. اکثر رستوران‌ها به علت یک مشکل تعطیل نمی‌شوند. این موضوع معمولاً ترکیبی از مشکلات است که سرانجام و کسب‌وکار رستوران را منحل می‌کند. در اینجا چند دلیل عمده وجود دارد که بسیاری از رستوران‌ها در طول سه سال اول خود شکست می‌خورند. ادامه مطلب

استارت آپ رستوران

قوانین استارآپ رستوران

راه‌اندازی استارت آپ رستوران نیازمند توجه به جزییات است، اما شما می‌توانید تصویر اصلی برای کسب‌وکار رستورانتان  را در یک‌زمان پیش‌بینی کنید.. به‌محض اینکه تصمیم به باز کردن یک رستوران می‌کنید، چک لیستی را برای کمک به برنامه‌ریزی شما ایجاد کنید.فراموش نکنید  آماده‌سازی یک رستوران ماه‌ها قبل از باز کردن درب‌ها آغاز می‌شود.پس باید این موضوع را به‌عنوان یک پروژه در نظر گرفته و مهارت‌های خودتان آن را برای مدیریت موفقیت‌آمیز  بکار بگیرید.در ادامه این مقاله به بررسی الزامات استارت آپ رستوران قبل از افتتاح آن می‌پردازیم. ادامه مطلب

ایمنی رستوران

ایمنی کارکنان رستوران

برنامه‌های ایمنی و بهداشت حرفه‌ای یک‌راه مؤثر برای جلوگیری از آسیب‌های محل کار و بیماری‌ها و روشی برای کاهش هزینه‌های کسب‌وکار است. چنین برنامه‌های به کارفرمایان در افزایش بهره‌وری و افزایش کیفیت خدمات کمک کرده . باعث کاهش هزینه‌های پنهان مانند از دست دادن بهره‌وری، از دست رفتن زمان و هزینه برای استخدام و آموزش، ، هزینه‌های تعمیر و نگهداری تجهیزات، کاهش روحیه کارکنان و درنهایت زیرسوال رفتن وجه رستوران می‌شود.

در این مطلب به 10 راهنمای ایمنی رستوران برای کارکنان می‌پردازیم.

ادامه مطلب