طراحی منو رستوران
منوی های غذای مهمترین مدرک برای یک رستوران موفق هستند. یک منوی غذایی میتواند یک ابزار تبلیغاتی و یا یک استراتژی برای افزایش درآمدزایی یک رستوران باشد.یک منوی غذای رستوران ترکیبی ،از طرحی و برنامهریزی ، به همراه توضیحات که بهخوبی نوشتهشده و قیمتگذاری صحیحی که برای غذاها انجامشده است
در طراحی منو غذای رستوران خوب از توصیفهای شلوغ و توضیحات بیشازحد و همچنین طراحی گرافیکی غیرضروری اجتناب میشود آیتمهای منو غذای رستوران باید سبک رستوران شمارا منعکس نماید. بهروزرسانی منو رستوران خود نیز مسئله مهمی است که در آن هزینههای مواد غذایی بهدرستی اشارهشده .در ادامه به بررسی طراحی یک منوی غذایی موفق میپردازیم.در ادامه به نحوه تدوین مؤثر منوی غذای رستوران می پردازیم
اصول منوی رستوران
منوی رستوران ایده آل، ایجاد تعادل بین غذاهای تهیهشده مواد غذایی را فراهم میکند، بهطوریکه با محاسبه هزینههای مناسب مواد غذایی به حفظ و افزایش سود کمک میکند. قبل از شروع به نوشتن چیزی که برای اولین بار نیاز دارید تصمیم بگیرید که کدام اقلام را در منوی رستورانتان ارائه دهید. طراحی منو رستوران منعکسکننده یک مفهوم رستوران برای مخاطب موردنظر است
قیمتگذاری منو
هنگامیکه تصمیم گرفتید غذاهای موردنظر خود را ارائه دهید، محاسبات درست را برای هزینه مواد غذایی انجام دهید. برای اطمینان از سود، ایجاد تعادل اقلام گرانقیمت و ارزان و کنترل کردن استفاده از اقلام که بیشترین نوسان قیمت رادارند حائز اهمیت است. درباره چگونگی قیمت منو رستوران خود بیشتر مطالعه و تحقیق کنید.
طرحبندی منو
طرح منو رستوران منعکسکنندهی خود رستوران است. طرحهای منو رستوران، چه رسمی، چه فانتزی، باید با مفهوم رستوران، مکان و سلیقه شما مطابقت داشته باشد. فونت منو و رنگ منو باید تم رستوران شمارا بازتاب دهد. بهعنوانمثال، اگر شما یک رستوران ایتالیایی را راه انداری کنید، رنگهای خاموش مانند زرد، مرجانی و قرمز آجری، میتواند طرح منو را جذاب کند. این رنگها در منو رستوران مکزیکی یا کافیشاپهای فرانسوی نیز به چشم میخورد. همین این موضوع برای فونتهای نیز صادق است. یک غذای فوری ممکن است یک فونت اسکریپت کلاسیک یا فونت ساده داشته باشد، درحالیکه یک رستوران معمولی ممکن است یک فونت رسمی یا شادتر داشته باشد. مراقب باشید که فونتی را انتخاب کنید که نه خیلی کوچک و نه زیاد بزرگ باشد
توضیحات منو
شرح منو رستوران باید زنده و جذاب باشد – بهاندازه کافی برای مشتری هیجان ایجاد کند. همیشه توضیح دهید که مواد تشکیلدهنده اصلی در یک غذا چه جیزهای است ، از نامها و استفاده کنید تاکمی از توضیحات منو اضافه کنید. در هنگام نوشتن توصیف موارد منو رستوران ، خوب است که از جملات کوتاه و ساده استفاده کنید.
غذاهای محلی را در نظر بگیرید
با استفاده از غذای محلی شما میتوانید تنوع را به منوی رستوران خود اضافه کنید، آن را با فصلهای مختلف تغییر دهید زیرا این موضوع میتواند یک ابزار بازاریابی خوب باشد. استفاده از غذاهای محلی در منوی رستوران شما، میتواند از میوهها و سبزیها . دسرهای خانگی فراتر رود.
آشپزخانه خود را در ذهن خود داشته باشید
بهطورکلی، اندازه رستوران شما مشخص میکند که منو شما چقدر بزرگ باشد . آشپزخانه بزرگتر، موارد غذایی بیشتری که میتوانید ارائه دهید. اگر سعی کنید منوی بزرگ و پیچیدهای را از یک آشپزخانه تجاری کوچک درخواست کنید ممکن است در طول ارائه وعدههای ناهار و شام به مشکلات جدی برخورد نمایید. آشپزخانه رستوران شما باید بین 15 تا 25 درصد از کل فضای رستوران شما باشد.
در انتهای باید به این نکته توجه کنید که منوی غذای رستوران شما مدرکی است که برای مشتری تصمیم سازی میکند.بهطور یکه او را هم میتواند جذب و هم میتواند ناراضی کند.پس در طراحی یک منوی مؤثر همیشه دقت کنید و برای این کار از افراد متخصص مشاوره بگیرید.
این مطلب توسط مهندس پیام خرازیان ترجمه و گردآوریشد است .
انتشار مطلب با ذکر پیام خرازیان و آدرس سایت www.kharazian.ir بلامانع است
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.