آمادگی مصاحبه شغلی

آمادگی مصاحبه شغلی

آمادگی مصاحبه شغلی به شما در افزایش نرخ موفقیت مصاحبه‌ شغلی کمک می‌نماید در این مقاله نکات کلیدی آمادگی مصاحبه شغلی به اختصار آمده است.

اولین قدم به سمت شغل مورد نظرتان زمان دعوت برای مصاحبه است. رزومه شما هویتتان را اعلام می‌کند، اما رفتارهای شما، چه خوب چه بد، می‌تواند تاکیدی بر آن‌ها باشد.
اولین برخورد شما همیشه تاثیرگذار است، پس کمی وقت بگذارید و روی مرحله ابتدایی مصاحبه شغلی خود کار کنید.

آمادگی مصاحبه شغلی

1-آداب

آداب زبانی است که توسط آن احترام و توجه خود را به مصاحبه‌گر را بیان می‌کنیم. بنابراین روز مصاحبه شما روزی نیست که بخواهید با بی‌احترامی و بی‌توجهی رفتار کنید .
و بهتر است در روز مصاحبه شغلی صحبت‌های اضافه نداشته باشید و به ، در مورد هیچ موضوعی دروغ نگویید، از کارفرمایان قبلی‌تان بد‌گویی نکنید، به آنچه که مصاحبه‌کننده بیان می‌کند توجه نمایید.

2-حضور سر وقت در محل

مصاحبه‌گر شما نیز مانند تمام افراد دیگر که سر کار هستند در طی روز مشغول کار است. نشان دهید که زمان آن‌ها نیز برای شما ارزشمند است.
از این گذشته مگر آن‌ها نیز به شما احترام نگذاشته‌اند و وقتشان را در اختیارتان قرار داده‌اند و به شما فرصتی داده‌اند که خودتان را معرفی نمائید؟ اگر دیر برسید مصاحبه‎گر تصور خواهند کرد که فردی بی‌نظم هستید.

3-لباس مناسب

لباس شما برای رفتن به یک مصاحبه شغلی باید با محیط آن کار هماهنگ باشد. دلیلش این است که اگر لباس نامناسب بپوشید زمانی که مصاحبه‌گر باید روی شما و مهارتهایتان متمرکز باشد حواسش پرت می‌شود.

4-روش دست دادن

دست دادن عملی متقابل است که برای برقراری ارتباط انجام می‌شود.
اگر محکم دست طرفتان را یک یا دوبار بفشارید و بعد رها کنید، نشانه خوشرویی و ملایمت شماست که می‌تواند به سرعت احساسی از امنیت را بین دو فرد ایجاد کند.
از طرف دیگر، اگر شل و ول و بی روح دست بدهید، ممکن است باعث ناراحتی طرفتان شوید و حتی قبل از اینکه آنها فرصت آشنایی با شما را داشته باشند، احساس بدی به آن‌ها منتقل خواهید کرد.

5- ارائه تصویر مثبت از خود

در حین مصاحبه، زمان‌های بسیاری شما نیاز به استفاده از آداب و اتیکت‌ها خواهید داشت. و اگر آن‌ها را درست و بجا استفاده کنید، تصویری خوب و مطمئن در ذهن مصاحبه‌گرتان ایجاد خواهید نمود.
محکم و با قوت صحبت کنید. نباید بگذارید مصاحبه‌گر از شما بخواهد حرفتان را تکرار کنید. به چشمان مصاحبه‌گرتان نگاه کنید، این ژستی اطمینان‌بخشی است، که اکثرا افراد به آن پاسخ مثبت می‌دهند.

6-آشنایی با محصولات و خدمات شرکت

هر چه بیشتر در مورد شرکت، محصولات و خدمات، وب‌سایت آن سازمان و شغلی که برای آن تقاضا داده‌اید تحقیق کنید، نشانه احترام بیشتر است. فراموش نکنید که مصاحبه‌گر شما برای آن شرکت کار می‌کند و این قسمت بزرگی از زندگی آن فرد را تشکیل می‌دهد.
بنابراین نمایش فروتنانه همراه با اطلاعات کافی اما مناسب و تصویری از حس تعهد شما به این مصاحبه، باعث می‌شود که بهتر جلوه کنید.

7-همراه داشتن وسایل نوشتاری

لوازمی را که جهت نوشتن به‌کار می‌روند نظیر دفتر یاداشت، خودکار مناسب، حتما همراه داشته باشید.
بسیاری از متقاضیان‌کار در زمان تکمیل فرم‌های مصاحبه یا یاداشت برداری،خودکاری همراه خود ندارند یا خودکار آن‌ها در زمان استفاده ممکن است ننویسد این موضوع نظم و انظباط کاری شما را به مصاحبه‌گر نشان می‌دهد.

حرف آخر اینکه ممکن است رفتارهای خوب هیچگاه به‌چشم نیایند، ولی نتایج آن‌ها همیشه دیده می‌شوند.در این زمینه شما می‌خواهید که مصاحبه‌کننده‌تان فکر کند که شما فردی مهربان،باهوش و جالب هستید، نه اینکه فردی مطیع و فرمانبردار باشید .

این مقاله توسط مهندس پیام خرازیان تهیه شده است.
انتشار مطلب با ذکر نام نویسنده و آدرس سایت www.kharazian.ir بلامانع است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.